INKOOP en TAXATIE (waarde bepalen)


Jouw2dekans is opkoper van tweedehands electronica.

Geen zin in gedoe via Marktplaats of andere verkoopplatformen?

Verkoop je overbodige electronica bij Jouw2dekans.

Als u tweedehands electonica of andere leuke spullen te koop heeft bent u bij ons aan het juiste adres, wij zijn gespecialiseerd in de opkoop van gebruikte goederen zoals platte televisies, receivers, versterkers, luidsprekers, CD/DVD spelers, laptops, tablets, smartphones, smarthorloges, game consoles, games, gereedschappen, kleine huishoudelijke apparatuur en nog veel meer...

Laat het ons weten als u iets te koop heeft.

Dan maken we uiteraard geheel vrijblijvende offerte voor de inkoop.

Als we tot een akkoord komen worden de spullen volledig getest en pas daarna wordt het afgesproken bedrag per bank of contant uitbetaald.

Doe dus verder geen moeite en geniet van het gemak dat wij u te bieden hebben!


Wat moet u doen om een gratis taxatie te krijgen?

Maak duidelijke foto's en stuur deze door via WhatsApp (Tel. 06-84558850), email (Stefan@jouw2dekans.nl) of nog makkelijker via de onderstaande inkoopformulier.

Wanneer wij uw formulier hebben ontvangen sturen wij u binnen 1 dag een vrijblijvende taxatie.

De waarde van jouw product is afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

 • conditie
 • merk
 • accessoires,
 • aankoopbon(garantie)
 • originele doos. 

Naast het product zelf is het belangrijk om ook eventuele stroom/audio/beeld-kabels mee te brengen, en essentiele accessoires (zoals afstandsbedieningen).

Zorg ervoor dat alles bij het product zit dat nodig is om hem te gebruiken en op te laden.

De taxaties worden gebaseerd op een volledig werkend en compleet product. Eventuele ontbreken van toebehoren of schade kan de inkoopprijs na de controle lager doen uitkomen.

Wij zijn gerechtigd bepaalde modellen of producten te weigeren voor inkoop of inruil.

In overleg kunnen we eventueel bij u langs komen voor een bezichtiging en, na goedkeuring, worden de goederen dan bij u opgehaald.

Wij halen uitsluitend goederen op in de omgeving Molenhoek, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Wijchen, Grave, Mook, Middelaar, Groesbeek en Nijmegen in overleg.


Identificeren is bij inkoop of inruil verplicht

Bij inkoop of inruil van goederen, dienen wij van u een legitimatiebewijs te zien en moet u minimaal 18 jaar zijn. De goederen worden bij het DOR (Digitaal Opkopers Register) gecontroleerd. Als er gestolen goederen zijn die aan de hand van het serienummer worden gevonden krijgt de Politie automatisch melding vanuit ons systeem.

Handelaren in tweedehands en ongeregelde goederen zijn wettelijk verplicht een inkoopregister bij te houden. Daarmee voorkomen we dat gestolen spullen via ons doorverkocht worden. Ook helpen we hiermee de politie om helers en stelers op te sporen.


Consignatieverkoop

Wij kunnen uw apparatuur in opdracht verkopen.

Mocht u onze inkoopprijs aan de lage kant vinden en heeft u geen haast met de verkoop, dan is de "consignatie verkoop" goed optie om je overbodige electronica voor een betere prijs te verkopen. 

De goederen blijven daarbij eigendom van de verkoper tot het moment van verkoop. Bij verkoop krijg je 60% van de verkoopprijs. De opbrengst kan worden opgehaald of worden overgemaakt op een bankrekening.  

Wat zijn de voordelen?

 

 • De apparatuur wordt volledig getest en extern gereingd door ons.
 • Hij wordt tevens op onze website Jouw2dekans.nl gezet. Ook wordt hij geplaatst op advertentieplatforms, zoals :
  Martplaats, Facebook, Instagram
 • U profiteert van ons grote netwerk en reputatie in de markt, waardoor uw verkoopkansen worden verbeterd.
 • Wij verzorgen het etaleren van de goederen in de winkel. 
 • Een potentiële klant is eerder geneigd om bij een bedrijf een hoog bedrag te betalen in plaats van bij iemand aan de deur.

Alles wordt het contractueel vastgelegd als de goederen bij Jouw2dekans in de winkel komen te staan, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Neem contact met ons per email of kom langs in de winkel als u een product op consignatie wil verkopen.


INKOOPFORMULIER